Dipanggil Ke Ujian Penolong Pegawai Tadbir N29 Tapi Tak Tau  Nak Study Apa?
(Gagal ujian ini boleh menyebabkan anda gagal jawat jawatan yang diidamkan)

penolong pegawai tadbir n29

Nota Ujian Ini Mengandungi:

  • check-circle
    Penerangan Format Terkini 2018 untuk anda fahami. Jangan guna rujukan tahun lepas. Lapuk!
  • check-circle
    Nota Rujukan Pantas untuk bantu anda buat rujukan dengan lebih berkesan dan pantas. Anda jimat 72 jam!
  • check-circle
    Contoh Soalan & Jawapan semua seksyen yang ditanya di dalam ujian. Ini bakal bantu anda biasakan diri dengan bentuk soalan ujian. Elak TERKEJUT lihat soalan sebenar nanti.

Jualan Akan Ditutup Dalam MASA

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Usah Risau! Kami Tahu Bagaimana Untuk Anda LULUS, Nak Tak?...

Lengkap dengan contoh soalan & jawapan seksyen Pengetahuan Am & Matematik yang bakal menjimatkan masa persediaan anda.

Dah telan pil tenangkan fikiran sebab gagal exam SPA yang lepas?


Riles. Matahari masih memancar terang di sana.


Peluang anda untuk menjadi sebahagian dari gugusan terbesar mentadbir negara sedang melambai-lambai.


Tutup sejarah silam.


Buang pil ketenangan.


Pejam mata sekarang.


Dan lihatlah masa hadapan yang mula mengorak senyum manisnya.


Bersama berjuang melangkah ke dewan Penolong Pegawai Tadbir dengan ilmu di hujung jari.


Pilihan di tangan anda!


Bertindak sekarang!

Tim Infokerjaya faham semua itu.

Kita dah bersama calon sejak tahun 2008/09. Kita faham impian calon nak jawat jawatan kerajaan. Nak bantu diri, nak bantu keluarga. Untuk yang baru nak kerja, anda ada keperluan yang lebih untuk berkahwin, untuk keluarga. KAN?

Tujuan ujian adalah untuk pastikan yang betul-betul layak sahaja terpilih. Tapi agak malang untuk yang ambil sambil lewa ujian ini dan gagal. Padahal beliau (ANDA!) layak untuk lulus.


Lihat data ini, ratusan ribu GAGAL setiap tahun...

psikometrik

Mereka gagal bukan sebab tak bijak. Tapi antara yang menyumbang kepada kegagalan ini adalah..


AMBIL MUDAH, BUAT SAMBIL LEWA

Anda bertuah sebab dipanggil oleh pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) untuk exam ini. Exam PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 panggilan pusat ini kali terakhir diadakan pada tahun 2016 yang lalu.


Jadi sesi ini tawaran tempat adalah banyak. Tapi anda jangan lupa, anda sedang bersaing dengan puluh ribu calon yang lain juga. Semua mahukan jawatan ini dan nak ambil peluang yang ditawarkan oleh SPA 2 tahun sekali ini :)


Ertinya, jumlah calon RAMAI! Tapisan akan dilakukan dalam pelbagai peringkat sebelum anda boleh menjawat jawatan yang ditawarkan iaitu Penolong Pegawai Tadbir N29 sesi ambilan 2018


Anda kena LULUS ujian ini. Mungkin kali ini rezeki anda. Di sebalik ramai calon yang memohon, anda terpilih untuk dipanggil ke sesi exam 15 OGOS ini. Tapi jangan gembira dulu, sebab sebenarnya anda baru melalui FASA #1. Tapisan peperiksaan. Masih ada 2 FASA lagi sebelum anda boleh menjawat jawatan N29 ini.

Anda kena BERJAYA tahun ini

  • Calon yang memohon untuk kerja kerajaan terlalu ramai. Jika anda GAGAL tahun ini, mungkin tahun sesi yang akan datang anda tak dipanggil lagi. Peluang dibuka untuk calon lain pula
  • Mungkin format ambilan akan berubah dengan pertukaran Pengerusi SPA yang baru (peperiksaan tahun 2013/14 Pengerusi SPA adalah Tan Sri Mahmood Adam, tahun 2016/17 pula Tan Sri Arpah Abd Razak dan kini 2018 pengerusi yang baru
  • Mungkin kadar tapisan lebih ketat berbanding sekarang (sebelum ini temuduga terus kepada jawatan, sekarang tidak terus jawatan, anda MUNGKIN akan di bawa ke sesi 'Assessment Center' dulu). Mungkin sesi akan datang tapisan lain
  • check
    ... dan banyak lagi kemungkinan yang anda tak boleh nak jangka!

Tim Infokerjaya Nak Bantu Anda

Jika anda cari soalan ramalan atau soalan bocor, memang tak ada di sini. Kami nak anda hadir dengan penuh integriti, sebagai calon paling tepat untuk berkhidmat dalam kerajaan.


Rujukan ini disusun dengan pengalaman bersama calon sejak tahun 2008. Fokus kami adalah untuk bantu persediaan anda, beri keyakinan kepada anda, keluarkan anda dari 'blurr' tak tau macam mana exam tu nanti.


Pada sesi exam N29 sesi 2016 lalu, ramai yang email bagi maklumbalas menggembirakan kami. Ianya sejurus lepas sesi peperiksaan. Mereka kongsikan bagaimana rujukan ini berjaya naikkan keyakinan mereka, bagaimana jawab soalan dengan tenang dan yakin.

Koleksi Testimoni

penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29

Kami Sudah Mudahkan Kerja Anda Dari Mencari Maklumat & Contoh Soalan Di Internet Yang Boleh Mengelirukan Anda

"Anda bakal jimat masa 72 JAM"

Rujukan ini disusun untuk memberikan 'booster' kepada persediaan anda. Ujian ini nanti nampak mudah, tapi halangan besar menanti anda di hadapan jika tidak bersedia. Anda perlukan sesuatu yang komprehensif dan kami di sini mahu BANTU anda!


Selain pihak SPA, tiada yang lebih faham perjalanan tapisan peperiksaan online ini setanding Tim Infokerjaya kerana kami telah bersama calon sejak tahun 2008/09 dan menyaksikan sendiri transformasi tapisan ambilan pegawai kerajaan ini.

penolong pegawai tadbir n29

Izinkan Tim Infokerjaya Bantu Anda. Apa Yang Bakal Anda Dapat:

arrow-down

Siri Lengkap Nota Rujukan Pantas

"Topik-topik penting Pengetahuan AM & Formula Pantas Matematik"

Nota dalam bentuk point ini dapat membantu anda untuk singkatkan masa mencari pelbagai maklumat. Kami sudah ringkaskan nota-nota penting untuk anda buat rujukan. Ujian nanti adalah dalam bentuk online. Jadi nota rujukan pantas ini berguna untuk anda mencari jawapan ketika exam nanti.

Penerangan FORMAT Ujian, Penting Untuk Persediaan

Percaya pada kami, faktor utama kegagalan calon adalah kerana tidak tahu format soalan. Anda akan tahu format terkini 2018 yang berbeza dengan 2013-2016. Ianya sebahagian dari format tahun 2017 tetapi ada bahagian yang tiada langsung dalam sesi kali ini. Bagaimana ianya boleh berlaku dan bagaimana penilaian untuk anda? Biar kami huraikan untuk anda!

Contoh Soalan & Jawapan Semua Seksyen

Untuk berikan gambaran yang paling jelas, kami bekalkan anda dengan contoh soalan untuk setiap seksyen penilaian. Jawapan diberikan. Jadi ianya umpama latih tubi untuk anda. Bayangkan calon yang terus masuk exam tanpa tahu bagaimana ianya ditanya dan dinilai berbanding anda yang tahu struktur soalan. Anda masuk dengan lebih tenang berbanding mereka yang mungkin TERKEJUT bila tengok soalan!

Pecahan Seksyen

Tahukah anda dalam setiap 'Seksyen' terdapat pecahan tambahan yang bakal merungsingkan anda? Tak perlu risau, kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana 'pecahan dalam pecahan' tersebut! Ianya penting supaya persediaan anda lebih ter'arah' dan terpesong bila membuat persediaan.

Lagi Koleksi Testimoni

penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29
penolong pegawai tadbir n29

Jika nak dikongsikan feedback daripada 'senior-senior' anda sebelum ini ianya terlalu banyak. Ada yang tulis di blog, yang email, yang sms, yang Whatsapp, yang maklum di Facebook, di Telegram...

TERLALU BANYAK!

Tim Infokerjaya tidak menjamin untuk anda lulus tetapi apa yang kami jamin adalah, persediaan anda akan jauh lebih mantap berbanding calon-calon yang lain. Anda kena sedar yang anda sedang bersaing dengan puluh ribu calon yang lain untuk jawatan Pegawai Perkhidmatan Awam ini.

Apa yang kami kongsikan adalah pengalaman kami bersama calon sejak tahun 2008/09. Ada yang gagal dan ada yang lulus tetapi apa yang paling penting adalah anda melakukan sesuatu untuk lulus

Jika anda serius, kami 200% lebih serius untuk bantu anda


Apa yang menghalang anda dari berjaya sekarang adalah 'DIRI ANDA SENDIRI"

Anda dah berjumpa tempat yang betul, rujukan yang telah terbukti membantu calon sejak sekian lama. Berikan peluang untuk diri anda berjaya kerana anda berhak berjaya!

Terus berfikir dan biarkan calon-calon lain jauh meninggalkan anda. Sertai mereka dalam meninggalkan ribuan calon yang lain dalam peperiksaan 15 OGOS ini dengan buat tempahan sekarang!

Rujukan Pantas Ujian Penolong Pegawai Tadbir N29...

Nota ini disusun rapi untuk bantu anda sukses dalam sesi ujian nanti

penolong pegawai tadbir n29

"Ribuan calon dah lulus dan kini masa untuk anda pula! Rujukan ini khusus untuk ujian tahun ini dan khusus untuk anda."

Tim Infokerjaya dah bantu calon sejak tahun 2008/09. Kita ada pengalaman ini dan pengalaman bagaimana untuk calon lulus ada dalam pengetahuan pengalaman ini.


angle-double-right

IZINKAN Tim Infokerjaya bantu anda.

angle-double-left

BONUS KHAS BELIAN MELALUI WEB INI SAHAJA

Belian melalui link dalam web ini jugak anda bakal dapat bonus 125 Nota Tambahan & Koleksi Soalan Tambahan secara PERCUMA!

PERCUMA! 
125 Nota Tambahan 
200 Koleksi Soalan Tambahan Pengetahuan AM & Matematik

bonus
plus
koleksi soalan

Anda boleh dapat ke semua 125 Nota Tambahan & Koleksi Soalan Tambahan ini secara PERCUMA jika membeli hanya melalui link dalam web ini

Pastikan button di bawah adalah yang terakhir anda klik sebelum buat belian.


Saya akan terus hantar link ke email anda untuk download bonus selepas anda buat belian.


HANYA BELIAN MELALUI LAMAN WEB INI SAHAJA LAYAK DAPAT 125 NOTA TAMBAHAN & KOLEKSI SOALAN TAMBAHAN INI SECARA PERCUMA

arrow-down

Dapatkan Rujukan Ujian Penolong Pegawai Tadbir Sekarang!

Ini adalah VERSI DIGITAL (pdf) dan bukan buku fizikal. Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan!

Jualan Akan Ditutup Dalam MASA

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Sila klik pautan tempahan di atas untuk melakukan tempahan, anda akan di bawa ke laman pilihan pakej. Buat pilihan pakej rujukan yang anda kehendaki dan ikut arahan selanjutnya di skrin.


Anda akan menerima rujukan anda setelah tempahan anda disahkan dalam masa 24 jam (maksimum). Tunggu email pengesahan dari pihak kami.


LINK NOTA BONUS AKAN DIBERI JIKA ANDA DAPATKAN RUJUKAN HANYA MELALUI BUTTON DI BAWAH

DISCLAIMER

Tips Kerjaya tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Apa yang Tips Kerjaya sediakan adalah bantuan persediaan calon untuk menduduki peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon dilengkapi bersama nota-nota persediaan.

Tips Kerjaya 2018

Positive SSL